• standaard

Nieuws

 • 10 weken Fitplan!

  Geen extra kilo's, geen schuldgevoel en heerlijk fit aan het kerstdi...

  Lees meer
 • Vrijdagavond competitie Judo

    Op vrijdag 3 november stond weer de eerste vrijdagavondcompetitie van...

  Lees meer
 • Sint Maarten

  Op 11 november is het zover, Sint Maarten! Kom jij ook met je lampion naar W...

  Lees meer
Meer nieuws

Partners

Westvliet Fitness & Racketclub werkt samen met enkele groepen, bedrijven en partijen:

 

Tennisschool Jan de Rook

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps-  en prestatieve trainingen.

Massagepraktijk Zenses

Massage geeft een optimale ontspanning van lichaam en geest. Het stimuleert de doorbloeding van het lichaam en bevordert daarmee de voeding en reiniging van het lichaam. Wie regelmatig gemasseerd wordt, gaat zich fitter voelen, slaapt beter en wordt vrolijker. Diana van Steenpaal -van Massagepraktijk Zenses- verzorgt verschillende massages binnen de faciliteiten van Westvliet Fitness & Racketclub. Ze is gespecialiseerd op het gebied van ontspannende en sportmassages, hotstone en Reiki. Wilt u een afspraak maken voor een massage bij Zenses? Neem dan contact op met Diana via  06-34873999 of e-mail haar via diana@goodzenses.nl. 

Dans- en balletstudio Door Laverman

Deze dansschool biedt lessen in klassiek ballet, moderne dans, streetdance, dance earobics, flamenco en  show musical. Dans- en balletstudio Door Laverman maakt gebruik van de groepsleszaal van Westvliet Fitness & Racketclub.

Noy Sushi

NOY Sushi is een Japans-Sushi bezorgrestaurant in Voorburg. Dit bedrijf maakt gebruik van de horeca- en keukenfaciliteiten van Westvliet Fitness- & Racketclub.

BBP Fysiotherapie

Blessure Behandeling Preventie Fysiotherapie beschikt over een vestiging binnen het gebouw van Westvliet Fitness- & Racketclub. Ze specialiseren zich in sportfysiotherapie, haptonomie en shockwave. Elke maandag bieden ze tevens een inloopspreekuur.

Crèche Hermelijntje

Crèche Hermelijntje biedt kinderopvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Aandacht voor de ontwikkeling van elk kind in een betrokken, veilige en pedagogische omgeving staat bij Hermelijntje centraal. Eén van hun opvangcentrums is gevestigd binnen Westvliet Fitness- & Racketclub.

Flex Gym

FlexGym biedt Personal Training voor intensieve individuele begeleiding. Samen met jouw Flex-Coach werk je aan het realiseren van jouw doelen, waar en wanneer jij dat wilt op een manier die bij jou past. Flex Gym Coach Meyken Houppermans verzorgt ook voedingsadviezen op maat.

FeelGoodClubs

FeelGoodClubs is een collectief van Health, Sport & Fitness clubs die zich ten doel hebben gesteld om kwaliteit in hun dienstverlening centraal te stellen. Het is een landelijk dekkend netwerk van clubs die op hun locatie gezondheid en bewustwording voor de eigen gezondheid van mensen faciliteren.

SEN Support

SEN Support is de website voor ouders van naar schoolgaande kinderen, leerkrachten en volwassenen metdyslexie en dyscalculie. Met effectieve en betaalbare leerhulp pakketten helpt de Master SEN Specialistouders en leerkrachten leerproblemen op te lossen en leerstoornissen te diagnosticeren.

Cellucare lipomassage

Onlangs is CelluCare van start gegaan, bij Westvliet op de eerste verdieping. De techniek van lipomassage stimuleert de stofwisseling en afvoer van afvalstoffen en verstevigt de huid. De behandeling is geschikt voor cellulite, figuurcorrecte, littekens maar ook voor behandeling van de buik na een zwangerschap. Kijk op de website of bel met Katinka Broekens op 06-20111771 voor een afspraak.

Nieuws

 • 10 weken Fitplan!

  Geen extra kilo's, geen schuldgevoel en heerlijk fit aan het kerstdi...

  Lees meer
 • Vrijdagavond competitie Judo

    Op vrijdag 3 november stond weer de eerste vrijdagavondcompetitie van...

  Lees meer
 • Sint Maarten

  Op 11 november is het zover, Sint Maarten! Kom jij ook met je lampion naar W...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Slim Fitness

  Slim Fitness

  "Meer afvallen? Meer energie? Meer spiermassa?" En weinig tijd? Probeer dan tijdelijk gratis de Milon Cirkel!

  Lees meer
 • Racketsport

  Racketsport

  Bij Westvliet bieden we onderdak aan 2 grote indoor tenniszalen, 9 squash banen en een badmintonbaan!

  Lees meer
 • Groepslessen?

  Groepslessen?

  Fitness- en racketclub Westvliet geeft meer dan 55 groepsles activiteiten per week! Zoals Yoga, Spinning, Zumba, BodyPump en Pi...

  Lees meer